FOTO  Cibalia uvjerljivo stigla do prve pobjede

HNK Cibalija, nk rudeš, Ultras Vinkovci
Cibalia je stigla do prve pobjede u novoj prvenstvenoj sezoni; Vinkovčani su na domaćem travnjaku s 3:0 svladali Rudeš. Ovo su ujedno i prvi bodovi za Cibaliju u sezoni, a nogometaši Mladena Bartolovića odmah su na prvenstvenoj ljestvici prestigli Rudeš i Istru 1961. Cibalia je do trijumfa stigla nakon jednog autogola (Pavić) i dva pogotka Pervana. Zahvalni veznjak prvo je zabio s bijele točke, a onda i nakon asistencije Dabra. I tako je Cibalia zasluženo pobjegla s dna ljestvice. Rudeš je kraj utakmice dočekao s deset igrača, dva žuta kartona u samo desetak sekundi zaradio je Lulić. Oba zbog nervozne reakcije prema sucu Matocu...

Vinkovčani su u prvom dijelu bili puno bolja momčad, a tome je u prilog išla i stastitika (11:1 udarci, 4:1 udarci u okvir, 57:43 posjed lopte). Domaći su nogometaši od prve minute nizali prigode pred vratima gostiju, ali u njihovim redovima nije bilo dovoljno preciznosti. 

Strijelci: 1:0 - Pavić (27-ag), 2:0 - Pervan (82-11m), 3:0 - Pervan (90).


Cibalia : Brkić - Karamarko, Zgrablić, Peričić, Rubić - Plum, Filipović (od 71. Muženjak) - Kordić, Vitaić (od 60. Pervan), Galić - Štrkalj (od 89. Dabro).


Rudeš: Picak - Mesarić, Jelić Balta, Glauder - Livančić (od 69. Turčin), Ivančić, Vuco (od 39. Grbić), Pavić - Entrena (od 69. Ćubel), Havojić - Lulić.
Crveni karton: Lulić (88 - drugi žuti).

 

Sve fotografije u GALERIJI ...

HERCEGOVINA.info