FOTO  Cibalia slavila u Dugopolju i preuzela vrh ljestvice

cibalia

...upisala sva tri boda i nakon remija Intera i Gorice vratila se na prvo mjesto prvenstvene tablice. Nije to bila utakmica koja je donijela veliki broj pravih i izrazitih prilika za postizanje pogodaka pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0. Samo osam minuta igre u nastavku bilo je dovoljno da Jakov Filipović zabije za vodstvo nebeskoplavih i to je bio rezultat koji se uspješno očuvao do samog kraja. Filipoviću je to bio prvi pogodak za Cibaliju u službenoj utakmici. U 94. minuti u redovima Cibalije isključen je Ivan Zgrablić koji je prigovarao glavnom sucu utakmice. Dugopolje do današnje utakmice nije primilo niti jedan pogodak, a Cibalia im je nanijela i prvi ovosezonski poraz.

Iza nas je teška utakmica u kojoj nas je dočekao čudan teren. Bilo je jako teško kontrolirati loptu pa i nije bilo puno lijepe igre. Presudila je naša velika želja za pobjedom, htjenje i borba za svaku loptu, izjavio je nakon utakmice kapetan Cibalie Muženjak.

Već u subotu na rasporedu je sedmo kolo Druge HNL kada će u Vinkovcima gostovati Pomorac, a očekuje se nastavak dobrih rezultata ove sezone.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info