Cibalia s gostovanja donijela novi bod

cibalia
...pretposljednje momčadi protiv koje je zadnji put u gostima slavila još u rujnu 2011. godine kada su oba kluba bila prvoligaši.

Ponovno je počelo loše za Cibaliju koja je u zaostatku bila već od 12. minute. Miro Slavica je pogodio za domaće vodstvo i s tim se rezultatom otišlo na predah.

Puno je bolje Cibalia zaigrala u nastavku, no izjednačujući pogodak stigao je tek u 83. minuti kada je šesti ovosezonski pogodak postigao najbolji strijelac Cibalije, Jakov Puljić. Mogu žaliti Vinkovčani i za sva tri boda u službenom debiju trenera Siniše Sesara jer je bilo vrlo dobrih prilika koje su mogle i trebale biti pretvorene u pogodak.

Ono što je možda još bitnije jest da je prvoplasirani Inter iz Zaprešića upisao poraz kod Hrvatskog dragovoljca pa je Cibalia sada treća momčad lige s tri boda manje od Gorice i četiri od Intera.

U idućem kolu Cibalia na svom terenu dočekuje upravo Goricu, a susret je na rasporedu u nedjelju u 14 sati, no prije toga će Cibalia gostovati u Zagrebu kod Lokomotive u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa koja se igra na jednu utakmicu.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info