FOTO/VIDEO  Chelsea osigurao strašno pojačanje iz Borussije Dortmund!

Chelsea osigurao strašno pojačanje iz Borussije Dortmund!
Za nekoliko sati otvara se zimski prijelazni rok u većinu europskih zemalja, no, neki već dogovaraju poslove za iduće ljeto. Tako je npr Chelsea osigurao strašno pojačanje iz Borussije Dortmund!

U pitanju je mladi Christian Pulišić, krilo SAD-a! Brojni engleski i njemački mediji prenose kako je transfer dogovoren te kako će Chelsea za njega platiti čak 50 milijuna eura! Zanimljivo, prije se pisalo kako će odšteta biti puno veća.

Pulišića je Borussija dovela kao 16-godišnjaka, u veljači 2015. Ali niti godinu dana kasnije priključen je seniorskoj momčadi nakon što je briljirao u mladim klupskim selekcijama.

Ove sezone Pulišić nije bio nešto posebno inspiriran s obzirom da novi trener forsira Jadona Sancha, i to s razlogom. BVB je prvi na tablici pa si može priuštiti odlazak velikog talenta.

Ovaj transfer protumačen je kao Chelseajeva zamjena za fantastičnog Edena Hazarda koji bi također idućeg ljeta trebao dobiti novu destinaciju. Najviše se spominje Real Madrid i cifra od čak 120 milijuna eura! Je li Pulišić prava zamjena za Hazarda? Vrijeme će pokazati, ali Englezi kažu kako je Sarri itekako zadovoljan...