Chelsea dodaje gas: Po Modrića i Matu kreću sa 60 milijuna funti

Luka Modrić, luka modrć, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Luka Modrić, Vatreni, izrael, Luka Modrić, pripreme, Tottenham, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, bugarska, luka modrć, priznanje, lista, luka modrć, Luka Modrić, Zvonimir Boban, Hajduk, Luka Modrić, povratak, navijači, Luka Modrić, Real Madrid, ozljeda, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska, norveška, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Vatreni, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Hrvatska nogometna reprezentacija, Luka Modrić, Real Madrid, Uvijek vjerni udruga, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska
Trener Chelseaja Andre Villas-Boas rekao je vlasniku kluba Romanu Abramoviču du mu potrebna pojačanja u veznom redu kako bi se borio za naslove, kako u Premiershipu, tako i Ligi prvaka, a ruski tajkun sada je navodno do kraja ljeta na pojačanja spreman investirati oko 60 milijuna funti.

Dosad ovog ljeta su u Chelseaju gledali kako Manchester City i Manchester United dovode pojačanja, dok su oni bili neaktivni, ali sada će se i to promijeniti, navodi Daily Mail.

Ponude od 22 i 27 milijuna funti za Modrića dosad su u Tottenhamu odbili, ali posljednje izjave menadžera Spursa Harryja Redknappa poput one: "Ako prodajemo Luku, moramo to učiniti odmah", pokazuju da su u klubu s White Hart Lanea ipak malo smekšali stav i da bi do transfera moglo doći.

Villas-Boas: Ne ovisi o meni, nije to moj novac

I Chelseajev menadžer je na upit o mogućem Modrićevom transferu birao riječi:

"Jedino što mogu reći je da se može dogoditi. Ne znam do kojeg iznosa možemo ići što se tiče cijene jer govorimo o velikom novcu. Kraj priče. Što god Harry kaže, to je njegovo mišljenje o situaciji. Moram prostudirati tržište i pronaći najbolje rješenje za svoju momčad. Ovisi o mnogo faktora. Ovisi o Chelseajevoj odluci želi li ići naprijed i do koje svote je spreman platiti igrača. Ne ovisi o meni. Nije to moj novac. Luka je mlad igrač, ali bila bi to razumna cijena za platiti."

Što se tiče mladog španjolskog reprezentativca Juana Mate koji je briljirao na ovoljetnom Europskom U21 prvenstvu, Chelsea je za njega Valenciji ponudio 22 milijuna funti, što je klub s Mestalle odbio. Navodno će nova Bluesa iznositi 27 milijuna funti plus dva kroz bonuse, što bi značilo da će najnovija ponuda za Modrića, s obzirom na ranije spomenuti predviđeni fond za pojačanja od 60 milijuna funti, biti teška oko 31 milijuna funti.

U svakom slučaju, bliži se kraj prijelaznog roka i uskoro bi trebao biti poznat ishod trakavice koja traje od početka ljeta...

izvor: index.hr