FOTO  Četiri nova imena u stručnom stožeru HNK Mladost, čeka se i Stanko Bubalo

Široki Brijeg
No, isto tako s oduševljenjem možemo priopćiti koliko smo osnažili stručni stožer naše momčadi, koja je naravno još u fazi formiranja.

Naime, uz šefa struke Vladu Hrkaća - Ducu sada su tu još Anđelko Marušić - Đela, Stanko Marušić - Ćane, Hrvoje Vukoja i Filip Lovrić.

Anđelko Marušić je istinska legenda širokobriješkog nogometa i o čovjeku nema potrebe dodatno trošiti riječi. Stanko Marušić je bio vratar u Dinamovom podmlatku, kasnije branio za Zrinjski, Drinovce, Slogu iz Uskoplja i Iskru iz Bugojna, Širokobriježanin koji se vratio u rodni kraj i on će obnašati dužnost trenera vratara u HNK Mladost.

Hrvoje Vukoja vodi škole plivanja u Širokom Brijegu, te Gorici - Grude i također je postao dio stručnog stožera, a tu je i Filip Lovrić - Pipa, jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih biciklista, čovjek koji je s biciklom putovao na Olimpijske igre u London.

Slobodno možemo reći kako imamo jedan univerzalan stručni stožer, no na ovome klub neće stati. U fazi pregovora smo s još jednom istinskom legendom širokobriješkog nogometa Stankom Bubalom, i iskreno se nadamo kako će i "Ronaldo iz Turčinovića" narednih dana pristupiti u redove HNK Mladost i predstojeću sezonu nositi dres našeg kluba, te biti dijelom spomenutog stručnog stožera.

Također, narednih dana možete očekivati još lijepih vijesti iz našeg kluba, pa i ovom prilikom pozivamo sve one koji žele doći i trenirati, a ako zadovolje ukus stručnog stožera i odjenuti dres HNK Mladost. Dresovi su stigli iz Italije, no svega su 22 u igri, plus tri vratarska, a već na treninzima imamo preko 50 igrača, pa se valja pokušati izboriti za ovu prekrasnu narančasto-crnu kombinaciju dresova HNK Mladost.

U srijedu je 50-tak momaka treniralo na tartan stazi Gimnazije na Širokom Brijegu, a treninzi se nastavljaju u petak. Od 18 sati će šef struke Vlado Hrkać s ostatkom struke održati trening na terenima SC "Musa-Karačić" na Mostarskom Blatu, dok će trener vratara Stanko Marušić već od 16.30 sati po posebnom programu odraditi trening s trojicom vratara našeg kluba.