Čelik se sprema za Zrinjski: Ponoviti igru protiv Veleža u Mostaru

Utakmicu  u Vrapčićima sa Veležom na koji u Čeliku imaju puno kritika na račun suca i ponašanja domaćina je zaboravljen i polako se crveno-crni spremaju za Zrinjski kojeg dočekuju u subotu navečer.

"Što se tiče Vrapčića to je završena priča. Misli su okrenute prema Zrinjskom kojeg dočekujemo na Bilinom polju. Ovo je veoma bitna za nas utakmica. Očekujem da ponovimo igru iz Mostara i da slavimo.  Nadam se da ćemo uspjeti u tome, kaže Sef stručnog stožera Čelika Boris Gavran.

Bitna stvar za struku zeničkog premijerligaša je da su skoro svi igrači u pogonu. Za sada jedino ne trenira zbog ozljede Kenan Stupar dok se polako vraća nakon duge pauze zbog ozljede noge Armin Kapetan. Istina, veznjak Čelika bi trebao biti u kombinaciji za susrete tek za nekih 15-ak dana, ali raduje da se vraća.

Kada je upitanju Zrinjski, trener Gavran ga cijeni, ali ističe da vjeruje u svoje momke i prvu pobjedu momčadi  u novoj premijerligaškoj sezoni.

"Ekipa Zrinjskog se pokazala kao ozbiljna ekipa jer je vodila do posljednjeg trenutka  u l.kolu na gostovanju u Travniku, kada su dobili gol u sudačkoj nadoknadi. Nije ista ekipa kao prošle sezone. Mojim igračima motiv ne smije da izostane. Daćemo sve od sebe da zabilježimo prvu pobjedu, tvrdi Gavran.        

Mi.D.