Čapljinski košarkaši poraženi u Širokom Brijegu rezultatom 77:61

Bez Chestera Masona, Širokobriježani nisu iskazali onakvu nadmoć kao u prethodnim utakmicama, pa se na poluvrijeme odlazi s rezultatom 35:34.

Ipak, u drugom poluvremenu razlika u kvaliteti dolazi do izražaja. Štemberger, Puljko i Špralja prave značajniju razliku koju je do kraja utakmice mlađa, druga petorka i uvećala. Konačan rezultat utakmice bio je 77:61.

“Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi.” - rekao je nakon susreta trener Čapljine Ante Nazor. “ Širkoi je dominantna momčad u odnosu na nas. Presudila je duža klupa domaćina, a mislim da smo pružili dostojan otpor i odigrali dobru utakmicu.” - dodao je Nazor.

Trener domaće ekipe, i pored pobjede nije mogao do kraja biti zadovoljan. “ Zadovoljan sam drugim poluvremenom, a u prvom samo dok su igrali iskusniji igrači.” - rekao je Ivan Velić. “ Znao sam da će biti teška utakmica, Čapljina je dobra ekipa, ali na kraju se po nas sve dobro završilo. ”

U drugom susretu košarkaši Zrinjskog su rezultatom 81:71 nanijeli Bosni treći poraz u Ligi 6 ove sezone. Zrinjskom je ovo bila prva pobjeda u okviru Lige 6, te se sada po broju pobjeda izjednačio sa Čapljinom.


čaportal/abcportal.info