Brotnjo slavilo, Mijatović oduševio, borba za naslov prvaka se nastavlja!

mnk brotnjo
Odličnim pristupom i velikom željom, naši momci upisali su nova tri boda, i tako ostali u utrci za osvajanje titule prvaka U prvom poluvremenu Brotnjo je imao potpunu dominaciju, pa već u minuti Brotnjo za vodstvo domaćina zabija Anto Galić.

Nakon toga redale su se prilike pred vratima gostiju. Prijetilo je Brotnjo preko Kozarića, Pantića, Čilića, no rezultat se nije mjenjao sve do 8. minute. U tim trenutcima u igru ulazi veliko pojačanje naše momčadi Denis Mijatović i samo nepunu minutu nakon toga postiže predivan pogodak poslavši lažnjakom u prazno cijelu obranu gostiju izazvavši ovacije s tribina. Nakon samo jedne minute Mijatović odličnom asistencijom upošljava, danas odličnog Kristijana Pantića, i već je 3:0.

Imali su i gosti svojih prilika, no siguran na golu je vratar Brotnja Ivan Miloš. Ipak u posljednjoj minuti prvoga poluvremena gostujući igrač Mladen Orašanin postiže pogodak za Čelinac i na odmor se odlazi rezultatom 3:1.

U nastavku malonogometaši Brotnja pokazali su svoju superiornost na terenu. Kapetan momčadi Matej Čilić zabija za 4:1, a u 23. Minuti susreta, drugi pogodak za 5:1 zabija Denis Mijatović, a taj se rezultat zadržao do kraja utakmice.

Valja istaknuti kako je u drugom poluvremenu zbog prigovora sucu, igrač gostujuće momčadi Mladen Orašanin zaradio izravni crveni karton.

Iz MNK Brotnjo zahvaljuju svima koji su bili podrška momčadi i tako joj pomogli u osvajanju tri velika boda.

U sljedećem 15. kolu Brotnjo gostuje u Livnu, borba za titulu se nastavlja - priopćeno je iz MNK Brotnjo.

Brotnjo.info