Brković ide na posudbu: Zatečen sam, ali sam na sve spreman

zrinjski-sarajevo
Zoran Brković koji se uspješno oporavlja od ozljede koljena, biti će poslan najvjerojatnije u FK Leotar ili FK Radnik.

„S ovom odlukom su me iskreno zatekli i nisam se nadao, ali sam na sve spreman. Jednostavno meni je jako velika želja da igram tako da mi je ta nova sredina samo još veći motiv i naravno da opravdam korektan odnos Zrinjskog prema meni do sada", kazao je Brković za Hrvatski Medijski Servis.

Dodao je da još uvijek nije definitivno da će u Leotar, jer je u opciji još nekoliko klubova.

Zoran Brković zbog ozlijede nije bio s „Plemićima" prošlu polusezonu, ali se vratio u listopadu, u početku s laganijim treninzima i maksimalnim trudom skoro vratio staru formu.

„Mislim da je ova ozljeda definitivno ostavila traga, ali zadovoljan sam oporavkom i koljeno je sad ok. Samo mi je u Mostaru i Međugorju gdje smo radili treninge na plastici to smetalo koljenu, jer je oticalo pa to malo boli", kaže Zoran.

Ističe da može normalno trenirati i obavljati sve, iako duže vrijeme nije imao jak ritam treninga, te da mu je prvenstveno cilj zaigrati i vratiti se u onu formu u kojoj je bio.

Brkoviću ugovor ističe na ljeto, pa nam je otkrio ima li želju za produženjem ugovora sa Zrinjskim:

-U Mostaru se osjećam kao kod kuće, zato sam otvoren za sve opcije i budu li željeli nakon isteka ugovora možemo sjesti i razgovarati o produženju.

Naglasio je da želi zaigrati utakmice ritmom koji je igrao prije ozljede i da se zahvaljuje svima koji su bili uz njega.

„Obitelj je uvijek bila uz mene, mada moram napomenuti i korektan odnos uprave i bivšeg trenera Branka Karačića. Također i moja djevojka Irina, koja je imala najveću vjeru u mene, te mi davala snagu za borbu i brži oporavak", kazao je branič Zrinjskog.

Momcima želim da se bore i ove godine za titulu, poručio je svojim suigračima Brković./G. Krišto/HMS/