Branko Karačić: Pa 'ko ne bi volio voditi Zrinjski?!

Branko Karačić
Zrinjski je nenadano ostao bez trenera, a skoro svaki put kada je tako, pojavi se ime Branka Karačića. Tako se dogodilo i ovaj put kada je vodeću momčad Premijer lige napustio Vinko Marinović.

Marinović više nije trener Zrinjskog!

"Ultrasi su sjajni navijači, po meni najbolji u BiH i ko ne bi onda volio voditi Zrinjski? Mada, meni je teško sada komentirati bih li prihvatio ponudu Mostaraca. Ono što vam odgovorno tvrdim, nitko me još uvijek nije zvao", rekao je Karačić za SportSport.ba pa dodao:

"Po meni Zrinjski igra najbolje, ima najvatrenije navijače i mislim da će biti prvak, bez obzira na pojedina dešavanja u posljednje vrijeme. Ja sam prije samo par mjeseci otišao iz BiH, a i dalje pratim bh. ligu i mogu vam reći da je sve bolja. Osobno sam imao kontakte s nekim ljudima koji su me htjeli preporučiti u pojedine klubove, ali za sada ništa. Odmaram i vjerujte da baš uživam u odmoru. Vidjet ćemo što će biti kasnije", rekao je Karačić koji je s Plemićima osvojio titulu pa u Ligi prvaka odigrao dvije sjajne utakmice s Mariborom.