Branko Karačić novi trener Viteza

karacic dujkovic
Karačić će tako preuzeti momčad koja u prva tri kola nije osvojila ni jedan bod.

Nakon što je prije tjedan dana, nakon samo dva odigrana kola i dvije izgubljene prvenstvene utakmice (1:0 Radnik i Široki Brijeg, obje u gostima), smijenjen trener Viteza Valentin Plavčić, a prvi pik Vitežana bio je Slaven Musa. Međutim, Musa se zahvalio na ponudi, nije mogao prihvatiti Vitez jer, navodno, čeka realizaciju inozemnog transfera.

U međuvremenu, Vitez vodi dosadašnji trener juniora Ivica Bonić, izgubljena je i utakmica sa Željezničarom u nedjelju u Vitezu, uporno se traži trenersko rješenje i kako doznaje Goal već ovoga tjedna ono bi trebalo biti i potvrđeno.

Istina, neslužbeno je, jer u klubu s bilo kakvim informacijama vezanim za trenera ne izlaze u javnost, razgovaralo se s Marijom Čutukom, te s poznatim hrvatskim trenerom Stankom Mršićem, a u prvi plan je iskočio Branko Karačić koji je do sada vodio niz hrvatskih prvoligaša, ali i Široki Brijeg i Zrinjski iz Mostara. Navodno, ističemo, informacija je još uvijek neslužbena, dogovor je u završnoj fazi i Karačić bi već narednih dana trebao preuzeti NK Vitez, piše Goal.

A novi neuspjeh nogometaša Slavije ozbiljno je uzdrmao poziciju trenera Milana Gutovića. Pod njegovim vodstvom momčad iz Istočnog Sarajeva još ne zna za pobjedu.

U šest susreta je ostvario četiri remija i dva poraza. Igrački kadar je pojačan u prelaznom roku, ali ni to nije bilo dovoljno, pa se sve češće spominje smjena trenera.

Kao najozbiljniji kandidati se ističu Simo Krunić i Vlado Čapljić koji odlično poznaju situaciju u Premier ligi. Uprava je danas pozivala Darka Vojvodića i Darka Nesterovića, ali su se oni zahvalili na ponudi.