Branko Karačić: Nismo bili kao jesenas, ali otkaz nisam očekivao

Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, KUP BIH, NK Široki Brijeg, prozivka, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, otkaz, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić

Dio odgovornosti preuzima, ali ne za kompletan dojam, po njemu, stvoren na nerealnim osnovama.

- Činjenica je da ne djelujemo kao jesenas, to je svakako moj dio krivice. Ali nerealno je bilo prije gostovanja na Grbavici izjavljivati da će poraz protiv Željezničara biti neuspjeh, kada znamo da je Željo kvalitetan protivnik. Isto tako Velež smo pobijedili i postavili se u dobru poziciju za uzvrat u Kupu, dok protiv Zvijezde, iako je igra bila slaba, nismo imali pet standardnih igrača na raspolaganju.
Uz sve rečeno, Karačić ističe da ljudima u klubu ovu odluku nije uzeo za zlo.
- Oni su vlasnici kluba, oni odlučuju, a u ovom trenutku mogu reći samo da mi je bilo iznimno drago raditi u Širokom Brijegu. Ovim putem zahvaljujem se svojim pomoćnicima Ivanu Soldi, Niki Kovačiću i ostalim članovima stručnog stožera, a igračima želim da se što prije trgnu i zadrže visoku poziciju kluba. Zapravo mislim da smo dosta toga dobrog napravili, jer klub se opet nakon određenog vremena našao u borbi za trofeje.
Karačić je momčad vodio u ukupno 22 utakmice, ostvarivši učinak od 13 pobjeda, 7 remija i 2 poraza uz ukupnu gol razliku 37:12.

Dnevni list