Branko Karačić: Nisam mogao reći 'ne' Širokom u jednoj složenoj situaciji

Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, KUP BIH, NK Široki Brijeg, prozivka, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, otkaz, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić
...stožera NK Široki Brijeg. Potpuno svjestan trenutačne situacije i onoga što se od njega očekuje Karačić je odmah u uvodu istaknuo:

- Znate što meni znači Široki Brijeg. Široki me je trebao i Branko Karačić se vratio u Široki. Nisam mogao reći 'ne' Širokom u jednoj složenoj situaciji. I ne bojim se izazova.

Kada je, pak, o ciljevima u novom mandatu riječ, Karačić također nije okolišao:
- Momčadi nedostaje pozitivne drskosti, premekana je, nježna već dvije godine. I, da se ne lažemo, Široki Brijeg u zadnje dvije godine nije baš u bajnoj poziciji što se rezultatskih ostvarenja tiče. Dakako da je sada prvenstveno na meni da to sve promijenim i vjerujem da će Široki Brijeg doći na ono što svi želimo. Odnosno, da budem još konkretniji, sve osim plasmana u Europu je nesupjeh, ali bilo bi još ljepše da iznenadimo i dođemo do jednog trofeja. Zrinjski, Sarajevo, Željo, Sloboda i Radnik moraju računati na nas.

Sportski direktor Dalibor Šilić dometnuo je da će ostatak stručnog stožera ostati nepromijenjen, a da su do kraja prijelaznog roka, pa i nakon toga, moguće određene promjene u igračkom kadru. Također, i da je potrebno što prije iza sebe ostaviti neuspjeh protiv Birkirkare, uz uvjerenje „da će naš novi trener ostvariti cilj - sami vrh Premier lige BiH".

ABCportal.info