FOTO  Branko Karačić: Hvala Ultrasima, a mi smo pokazali da smo kvalitetnije ekipa

press zrinjski
Nakon utakmice u prostorijama Zrinjskog održana je tiskovna konferencija na kojoj su govorili treneri gradskih rivala.

Nedim Jusufbegović: Milsim da je pobijedila agresivnija ekipa, koja je imala više želje. Zrinjski je bio agresivniji i čvršći u svakom duelu. Podbacili su pojedinci koji su trebali biti na niovou, a oni to danas nisu bili, i mi nismo ni zaslužili više u ovoj utakmici.

Branko Karačić: Znali smo da je Velež ekipa koja želi igrati tehnički dotjerano zahvaljujući mom kolegi Jusufbegoviću. Ono što smo zamislili mi smo i sproveli. Vrlo kvalitetno, čvrsto, disciplinarno i agrsivno smo ušli u utakmicu Velež igra dobro pod Bijelim Brijegom, i sve čestitke mojim igračima na utakmici. Ono što smo željeli to smo i ostvarili na terenu, zadovoljili smo veliki broj naših navijača.
Ponavljam sve čestitke mojim igračima nakon jučerašnjeg teškog dana koji smo imali. Moja supruga je jučer operirana i sva sreća da je Tirić dobro završio nakon jučerašnje ozljede i ovo je jedno slatko veselja nakon tog teškog dana.Hvala Ultrasima, a mi smo pokazali da smo kvalitetnije ekipa i ja sam evo prvi puta pobjedio Veleža.

HERCEGOVINA.info