Branko Karačić: Do odlaska na Kupres definirat ćemo igrački kadar

Danas Plemići imaju slobodan dan, a u srijedu već idu na Kupres gdje će odraditi glavni dio priprema. Evo što je za naš portal o početku priprema rekao šef struke Branko Karačić.

Kako ste zadovoljni sa prvim danima priprema?

Ovo je uobičajno, tek treniramo četiri dana. Mi moramo zbog ranog početka utakmica u Europi neke stvari ubrzanije raditi. Imat ćemo u ponedjeljak i utorak duple treninge, u srijedu imamo i prijateljsku utakmicu sa Splitom da vidimo sa čime raspolažemo i kako igrači reagiraju u otežanim uvjetima. U svakom slučaju nema ozljeda igrača, što je dobro za mene i moje suradnike, a tako i za moje igrače.

Da li se igrački kadar definirao?

Nije se još definirao, a do Kupresa ima još tri dana i do tada će biti sastavljen konačan popis nogometaša za narednu sezonu.

Kako ste zadovoljni novim nogometašima?

Teško mi je to reći jer nismo igrali niti jednu zvaničnu utakmicu da ih vidim, oni su profesionalci, rade kao i ostali nogometaši i u ovom trenutku mogu samo reći da se kvalitetno ponašaju na terenu.

Gdje su potrebna pojačanja u ovom trenutku?

Mi trebamo jednog iskusnog vratara, i jednog iskusnog štopera koji je kvalitetniji od ovih koje imamo, a ostale pozicije su koliko toliko pokrivene ja sam zadovoljan sa postojećim kadrom.

HERCEGOVINA.info