Boysi prosvjede protiv Mamića podižu na višu razinu: Kampirat će ispod stadiona do skupštine kluba!

- Više od tri tisuće Bad Blue Boysa i navijača Dinama u nedjelju navečer započinje trodnevni prosvjed i svojevrsno 48-satno kampiranje kod stadiona na Maksimiru u povodu skupštine kluba koja će se održati u utorak navečer. Prosvjed je prijavljen policiji, a zahtjev je samo jedan - poštovanje zakona.

Nakon masovnog bojkota utakmica, koji traje od lani, ovo je najkonkretnija akcija Kluba navijača i Udruge navijača Dinama koji uz potporu inicijative Zajedno za Dinamo pokušavaju izvršiti pritisak na Skupštinu kluba da donese odluke koje će okončati nezakonit odnos prema upravljanju Dinamom, poručuju BBB-ovci.

- Dinamo je Udruga građana, a ne privatni klub. Tražimo ono što je propisano zakonom. Svaki član Udruge građana mora imati pravo glasa i pravo da bude izabran ili da bira svoje ljude u rukovodstvo kluba . Sada je stanje takvo da u Skupštini kluba sjedi 80 poslušnika Zdravka Mamića, a odluke koje donose nisu transparentne i u interesu Dinama - kažu organizatori.

Pozivaju na miran prosvjed za koji se nadaju da će izgledati kao dobra fešta. Neki su već nabavili šatore u kojima će spavati pod zapadnom tribinom. Ne planiraju zaustavljati promet ni prosvjedne marševe.

izvor: jutarnji list