Boris Pandža napušta klub sa Pecare

boris pandža
boris pandža

"Sa srednjim braničem Borisom Pandžom (31) nije postignut sporazum oko novog ugovora i on odlazi s Pecare na koju se u svome drugom "mandatu" bio vratio 1. rujna 2014. godine. Prethodno je majicu Širokog Brijega nosio od 1. srpnja 2004. do 1. srpnja 2007. godine. U protekloj sezoni Pandža je odigrao 28 utakmica (17 Premier liga BiH, 8 Kup BiH, 2 kvalifikacije za Europsku ligu) i postigao dva gola (po jedan u prvenstvu i Kupu BiH)", izvijestili su s Pecare.

Klub je obznanio i jedno produljenje suradnje.

"NK Široki Brijeg produžio je suradnju za još godinu dana s pouzdanim 34-godišnjim lijevim bočnim igračem Josipom Barišićem. Barišić je u protekloj sezoni za "Plavo-bijele" odigrao 26 utakmica (16 Premier liga BiH, 9 Kup BiH, 1 kvalifikacije za Europsku ligu), nosio je i kapetansku vrpcu, a postigao je jedan gol, i to zlata vrijedan u pobjedi 1:0 u prvoj utakmici finala Kupa BiH na Koševu protiv Sarajeva."

"U redove Širokog Brijega prvi put je došao 1. siječnja 2008. iz Posušja i bio do 31. siječnja 2011., kada je postao članom Hajduka, da bi se ponovno vratio u redove Širokog iz Imotskog 1. srpnja 2013. godine", navodi se na službnoj stranici NK Široki Brijeg.