Borac kao pojačanje doveo bivšeg igrača Širokog Brijega

Nikola Ninković FK Borac
FK Borac

Banjalučki Borac je potvrdio angažman dva nova pojačanja, Nikole Ninkovića i Alena Jurilja. 

Nikola Ninković, pitomac je omladinske škole FK Partizan, a tijekom igračke karijere branio je još boje Genove, Kyiva, Empolija, Ascolija, Brescie i novosadskog Proletera. Ninković je stavio potpis na jednogodišnji ugovor, a već se priključio ekipi u trenažnom procesu. 

Uz Nikolu, crveno-plavi dres zadužio je i Jurilj koji stiže iz redova Domžala, a ugovor je potpisao na dvije godine. Alen je ponikao u zagrebačkom Dinamu, a premijerligaško iskustvo stekao je u ekipi Širokog Brijega, objavila je Srna. 

"Možemo biti zadovoljni što smo uspjeli da u svoje redove dovedemo Nikolu i Alena od kojih očekujem da dodatno pojačaju, prevashodno, napadačku liniju našeg tima. Radi se o veoma kvalitetnim igračima koji mogu napraviti razliku na terenu, a shodno tome i donijeti dodatnu snagu u našu ekipu. Vjerujem da će se lako uklopiti u tim i da će vrlo brzo pokazati šta znaju na terenu",  rekao je potpredsjednik FK Borac Bogoljub Zeljković. 

Nikola Ninković, kao velika želja Nenada Lalatovića, bio je na meti FK Borac još od početka priprema za novu sezonu. 

"Sa Nikolom smo dugo pregovarali i sada su se kockice posložile. Nenad Lalatović nije krio želju da ga vidi u našim redovima smatrajući da bi bio veliko pojačanje za naš klub. Na kraju smo uspjeli dogovoriti sve detalje, a sada je na Ninkoviću da uđe u pravu formu i da opravda povjerenje stručnog stožera i svih u klubu", kazao je Zeljković.