FOTO  Borac i Zrinjski podijelili bodove u Banja Luci

Stadion HŠK Zrinjski, FK Borac

Nogometaši HŠK Zrinjski gostovali su večeras u Banja Luci kod Borca u predposljednoj utakmici 17. kola PL BiH.

Momčadi su istrčale u slijedećim sastavima:

FK Borac: Lučić, Radulović, Jovanović, Kajkut, Crnov, Ćosić, Milutinović, Dujaković, Vranješ, Janičić, Ziljkić.

HŠK Zrinjski: Brkić, Gojković, Čurjurić, Zlomislić, Kunić, Barbarić, Jakovljević, Rustemović, Mandić, Tičinović, Kadušić.

Domaći su nešto bolje ušli u susret, ali nisu ostvarili niti jednu izglednu poziciju za pogodak. Samo otvaranje utakmice donijelo je i veliki broj prekršaja s obije strane. Donar pokušaj imao je Vranješ za domaće, ali nije najbolje šutirao.

S druge strane odličan udarac Tičinovića čiji udarac s oko 18. metara ide malo preko vrata.

U 30. minuti sjajna prigoda za Zrinjski. Rustemović je izveo slobodan udarac iskosa sa strane i njegova loptu je krajnjim naporom Lučić izbacio u korner. Vranješ je u dobroj prigodi u 36. minuti, ali njegov udarac ide tik pored vrata Brkića. Vranješ je blizu pogotku i u 43. minuti, ali glavom puca preko vrata Zrinjskog.

Na početku drugog dijela Borac preko Dujakovića postiže pogodak, ali ga sudac Šehović nakon konzultacija s pomoćnicima poništava. U drugom dijelu puno manje uzbuđenja, a Zrinjski je morao napraviti prisilnu izmjenu vratara u 69. minuti i umjesto Brkića ušao je Topalović. Nešto prije u igru je ušao Čirjak umjesto Čurjurića.

U 75. minuti i treća izmjena kod Zrinjskog i umjesto Tičiniovića ulazi Barišić. Ništa vrijedno spomena nije se događalo do 90. minute kada je Vranješ iz slobodnog udarca pucao malo pored vrata Zrinjskog. Sudac je utakmicu produžio 8. minuta. Zrinjski je mogao do pobjede nakon kontra napada u 94. minuti, ali Mandić nije bio dovoljno precizan. Utakmica je završila bez golova i bez pobjednika što je po viđenom i najrealniji ishod.

HERCEGOVINA.info