FOTO  BoooM, Polako, smiri, udahni, po zrakuu, DobrAAA! I Mostar ima svog Cristiana

sandro facebook

Voditelj FA HFC Zrinjski Vladimir Vladisavljević sa trenerima Goranom Buhovcem, Sinišom Đurasovićem i Damirom Mišićem očito rade odličan posao.

Osim treninga koji su prilagođeni svim uzrastima u Akademiji posebnu pažnju posvećuju i odigravanju utakmica, na kojima su njihovi mali malonogometaši dosta uspješni.

Akademija je dosta aktivna i na društvenim mrežama, kao i njihov prvi tim, a zanimljivost nam dolazi upravo sa dvije najposjećenije drštvene mreže Facebooka i Instagrama, na kojima Akademija redovito obavještava svoje navijače, članove i simpatizere.

Tako su nedavno akademci odigrali i više utakmica, a zanimljivo da je jedan video isječak ove Akademije privukao veliku pažnju.

Naime, član ove Akademije, Sandro Zovko na utakmici protiv vršnjaka iz Stoca izveo je slobodan udarac sa velike udaljenosti i pogodio same rašlje gola.

Pripremu "slobodnjaka" pratile su i riječi podrške i savjeti jednog od trenera kako treba da se izvede taj udarac.

Mali nogometaš je poslušao i skinuo "paučinu" sa gola. Zanimljivo da je ovaj video pogledalo do sada preko 16000 korisnika ovih društvenih mreža.

Ovaj video možete pogledati ispod teksta.

Dan poslije Sandro je za svoju futsal ekipu odigrao i utakmicu protiv vršnjaka iz ekipe ŠF Tango iz Istočnog Sarajeva, te i u toj utakmici postigao izuzetano lijep pogodak koji možete pogledati u videu ispod teksta.

Naime, Sandro Zovko se osim futsala bavi i nogometom gdje nastupa za godište 2009. u HŠK Zrinjski iz Mostara.