Bogdan: Slavija je osvježenje lige ove godine, očekuje nas teška i zahtjevna utakmica

Nazočnim novinaraima su se obratili Pero Stojkić, igrač HŠK Zrinjski, Dario Krišto, igrač HŠK Zrinjski i Draženko Bogdan, trener ovog kluba.

Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica jer smatram da je Slavija ovogodišnje osvježenje lige. Od dolaska Vlade Čagljića na mjesto šefa stručnog stožera, Slavija postiže dobre rezultate. Imamo problema za ovu utakmicu jer nećemo moći računati na četiri igrača Vučinu, Aničića, Muminovića i Melhera, ali mislim da je i to manje bitno jer se pokazalo u prethodnim utakmicama da igrači koji su dobili priliku, opravdali su očekivanja i možemo na njih računati na svakoj budućoj utakmici. Bez obzira na sve mi idemo na pobjedu, kazao je Draženko Bogdan.

>>Uprava HŠK Zrinjski: Ne možemo shvatiti da je bh. nogomet postao taocima malog broja huligana

>>Za vikend na rasporedu utakmice 7. kola nogometne BH Telecom Premijer lige BIH 

Sutra igramo protiv jedne dobre momčadi. Imao sam ih priliku gledati u ogledu sa Željezničarom, gdje su unatoč porazu od 2:0 ostavili više nego dobar dojam. Bez obzira na sve ja se nadam da ćemo mi nastaviti jedan pozitivni niz igara, kazao je Dario Krišto.

Maksimalno smo koncentrirani na sutrašnju utakmicu. Smatram ukoliko naše zalaganje na terenu bude kao protiv Željezničara, pobjeda neće doći u pitanje, kazao je Pero Stojkić.

Utakmica između Slavije i Zrinjskog na rasporedu je u nedjelju u 16 sati.