Boban: Samo čudo Milanu donosi ostanak u Ligi prvaka

talijanska liga

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije koji je s Milanom osvojio prestižno klupsko europsko nogometno natjecanje 1994. godine, a "rossonerima" pomogao i u osvajanju četiri naslova talijanskih prvaka, smatra da će njegova bivša momčad teško nadoknaditi rezultatski minus protiv Manchester Uniteda.

Podsjetimo, 3-2 pobjedu su slavili "crveni vragovi" na San Siru u prvoj utakmici osmine finale Lige prvaka. Engleska je momčad, unatoč boljoj igri i terenskoj dominaciji Talijana u prvom poluvremenu, pokazala da je kvalitetniji sastav, s puno manje slabosti u igri od Milaneza, te si je uz dva pogotka Waynea Rooneyja osigurala lakši uzvratni susret 10. ožujka na Old Traffordu.

- Nakon niza Milanovih promašaja u prvome dijelu nada se ukazuje nakon Seedorfova pogotka petom. Ipak, za ostanak u Ligi prvaka bit će potrebno čudo - veli Boban kojem se sviđa kako je trener momčadi Leonardo postavio sastav:

- Unatoč potencijalnoj eliminaciji iz Lige prvaka trener Leonardo je Milanu dao identitet. Momčad bi mogla prvenstvo završiti na drugom ili trećem mjestu ljestvice Serije A.

vecernji.hr