Boban otkrio zašto je Modrić lajkao objave AC Milana, što se odvijalo iza kulisa

Zvonimir Boban, Milano, Zvonimir Boban, Luka Modrić, AC Milan

Zvonimir Boban vratio se u AC Milan s jednom misijom, učiniti taj klub ponovo velikim. 

Jedno ljeto tešto da će biti dovoljno kako bi se uhvatio korak s Juventusom, ali klub sa San Sira ovog je ljeta uložio preko 100 milijuna eura kako bi se jaz imeđu dva talijanska velikana smanjio, piše vecernji.ba. 

Dovodeni su Rafael Leao, Franck Kessie, Theio Hernandez, Ismael Bennacer, Leo Duarte, Rader Krunić, a naposljetku je posuđen i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.  

Je li postojala realna da dođe i drugi, Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije koji je golicao maštu talijanskih navijača jer je u više navrata lajkao objave AC Milana na Instagramu, Boban je upravio otkrio Peppeu Di Stefanu u razgovoru za Sky Sport 24.

- Modrić? Luka je veliki milanist, izvanredan igrač, ali nisu postojale realne šanse da ga dovedemo. Nije htio napustiti Real nakon loše sezone i to puno toga lijepog govori o njemu - otkrio je Boban i prokomentirao posudbu Rebića:

Karakteran je i snažan igrač. Može igrati na više pozicija i dokazao je da je spreman nastupati na najvišim razinama. Može igrati kao krilo, kao drugi napadač, ali i kao slobodna špica.

Ozbiljan je dečko koji je jako sazrio, također i tehnički. Jako je napredovao i sretni smo što je došao - kazao je Boban.

Priznao je Boban i to da se Milan zanimao za Ángelu Correu (Atletico Madrid), ali da je transfer propao jer klubovi nisu mogli pronaći zajednički jezik oko odštete.

Nadam se da će FIFA u budućnosti skratiti prijelazni rok. Ovo je odveć stresno za klubove i trenere, da do ovog datuma igrači dolaze i odlaze - zaključio je u intervjuu.