Boban gradi novi Milan, želi dovesti čak četiri Hrvata

Zvonimir Boban, Milano, Zvonimir Boban, Luka Modrić, AC Milan
Po svemu sudeći, ta momčad trebala bi imati izraženu hrvatsku crtu. Naime, Boban bi u Milan vrlo lako ovoga ljeta mogao dovesti čak četiri hrvatska nogometaša, piše Index.

Boban u svojoj novoj momčadi svakako želi vidjeti Andreja Kramarića i Nikolu Moru za koje je već i započeo pregovore, pišu talijanski mediji. Osim njih, u Milano bi mogli preseliti još Josip Brekalo i Dejan Lovren.

Prva Bobanova želja je dolazak Andreja Kramarića

„Sad kad je Zvone ponovno u Milanu, crno-crveni su u pole poziciji", rekao je nedavno agent Andreja Kramarića o mogućem transferu njegova nogometaša koji trenutno nastupa za Hoffenheim. Jasno je iz te rečenice da Milan nije jedini klub koji želi hrvatskog napadača, ali je zato najbliže tome da ga dovede. Transfer bi trebao iznositi oko 30 milijuna eura.

Nikola Moro također mu je bio zanimljiv, spominjalo se i da je Milan poslao službenu ponudu u Maksimir, a sada će cijena koju će Talijani morati platiti ako žele dovesti mladog Hrvata sigurno biti bitno veća. Euro U21 na Bobanov radar nametnuo je i Josipa Brekala.

Dva gola Englezima u posljednjoj utakmici bila su sve što je Milanov glavni sportski operativac trebao vidjeti i navodno će ga pokušati kupiti već ovo ljeto.

Na meti nisu samo Hrvati

Poznato je da novi trener Giampaolo želi igrati u formaciji 3-5-2 pa je za očekivati dolazak još jednog stopera u Milan, a kao jedan od glavnih kandidata spominje se još jedan Hrvat, Dejan Lovren iz Liverpoola. Lovren je na Anfieldu izgubio poziciju u prvih 11 i nije neizgledno da uskoro potraži sredinu u kojoj bi mogao nastaviti karijeru, a Milan se čini kao sjajna opcija.

Boban i Maldini tragaju i za lijevim bekom, a njega su pronašli u Realovoj propaloj akviziciji Theu Hernandezu, koji je jedan od igrača označenih „za odstrjel" po Zidaneovom povratku. Hernandez je nedavno viđen na sastanku s Paolom Maldinijem pa se vjeruje da je Milan već u poodmakloj fazi pregovora kada je u pitanju njegov transfer.

Posljednje ime koje se povezuje s ljetnim transferom u Milan je Lucas Torreira iz Arsenala. Za njega je Milan poslao ponudu od 5 milijuna eura za dvije godine dugu posudbu, uz opciju otkupa za 30 milijuna eura nakon te dvije sezone, pa je sada sve na upravi Arsenala.

/HMS/