Bloudek i Ješe poručili: U Gabelu po trijumf!

Željezničar je na krupnih plus šest, ali sve dok ima nade, predaje neće i ne smije biti. Makar je tako danas poručio Marjan Bloudek.

"Pobjeda nad Veležom u polufinalu Kupa donijela je psihološko rasterećenje i s obzirom na činjenicu da nam je forma u usponu, za očekivati je da u nastavku sezone osvojimo što više bodova. Finalne utakmice Kupa BiH protiv Željezničara prava su prilika za trofej, ali ni u prvenstvu, što se titule tiče, nije sve izgubljeno, bez obzira na trenutnu prednost Željezničara. Ukoliko nam se ukaže prilika, Široki Brijeg će je sigurno znati iskoristiti. Sutra ćemo protiv GOŠK-a igrati na pobjedu i nastojati opravdati ulogu favorita," izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare trener Širokog Brijega.

I Vedran Ješe, s kojim je na obostrano zadovoljstvo produžena suradnja na još dvije godine, najavio je napadačku igru od prve minute i osvajanje tri boda:

"GOŠK zna biti tvrd orah, ali Široki Brijeg je kvalitetnija ekipa. Uz pravi pristup kao na posljednjim utakmicama, dvojbe oko pobjednika ne bi smjelo biti," poručio je Ješe.

Bloudek sutra na raspolaganju neće imati Brazilca Bajana koji se povrijedio u srijedu na utakmici protiv Veleža.

SCsport.ba