Bliži se početak malonogometne lige Hercegovine

turnir mali nogomet, liga hercegovine, kantarevac, turnir mali nogomet, Mostar, HVIDR-a MOSTAR 2014 , Hvidra turnir, Mostar, HVIDRA, hvidra 2014, Hvidra turnir
U Čitluku je Krehin Gradac bio bolji od Donje Blatnice nakon šesteraca, u Tomislavgradu će se večeras saznati pobjednik, dok će pobjednik MNL MZ Čapljina 2011. biti poznat 18. kovoloza.

Malonogometna liga Hercegovine broji 9 sudionika podijeljenih u tri skupine, a natjecanje će se održati, kao što je poznato, u Čapljini, i to od 19. do 26. kolovoza.

Konačno je riješeno i pitanje pobjednika iz općine Livno, te da će predstavnik ove općine na malonogometnoj ligi Hercegovine biti ekipa Žabljak sela.

Do sada je poznato sedam sigurnih sudionika (Prolog - Ljubuški, Ljuti Dolac - Široki Brijeg, Meljakuša - Posušje, Vidovo polje - Stolac, Žabljak selo - Livno, Bijelo polje - Mostar, Grude centar - Grude i Krehin Gradac - Čitluk), dok će se osmi sudionik saznati na finalu u Tomislavgradu kojeg igraju Roško polje i Stipanići.

U Čapljini se 17. kolovoza igra polufinale (Čapljina II - Čeljevo, Gabela polje - Dretelj), a finale je zakazano 18. kolovoza, nakon kojeg odmah počinje i sama završnica MNL Hercegovine 2011.

Visici.com