FOTO  Blaž Slišković: Pobjeda nam je u ovom trenutku imperativ

slišković

... press konferencija na kojoj se nazoćnim novinarima obratio šef struke Plemića Blaž Slišković.

''Pobjeda nam je u ovom trenutku imperativ. Moramo osvojiti tri boda koja će nas vratiti na vrh premijerligaške ljestvice'', rekao ja Blaž Slišković

''Uzalud je pričati i uzalud je neke stvari govoriti, to treba demonstrirati na terenu. Vjerujem da ćemo biti nagrađeni ako to pokažemo na terenu. Ekipa Tuzle je iskusna, kvalitetna, bez obzira što i oni imaju rezultattskih problema nego s igrom. Doći će u Mostar s velikom željom da odu s pozitivnim rezultatom'', rekao je Slišković.

Baka je istaknuo kako očekuje tešku utakmicu.

''Bit će velik psihološki pritisak na igračima, a na meni je da kao trener taj pritisak svedem na najmanju razinu i da oni uđu u utakmicu opušteno. Vjerujem ako sve ispoštujemo da ćemo ostvariti pozitivan rezultat'', kazao je Slišković.

"Probali smo jučer sa Šovšićem na treningu. Još nije spreman za utakmicu jer ima još problema i bit će van konkurencije. Aćimović, Bencun su van stroja. Povratak Brkića ohrabruje. Trenirao je i Pero Stojkić nakon ove fizičke krize kroz koju je prošao. Svi ostali su u kadru i dobo su trenirali. Treninzi nisu bili naporni, nastojali smo se održati na nivou a ne se napornim treninzima dovesti u još težu situaciju. Vidjet ćemo tko će biti u kadru. Odredit ću 18, te startnih 11 koji po mom mišljenju mogu dati najviše".

Utakmica između Zrinjskog i Tuzla Cityja igra se sutra u 20:00 sati na stadionu HŠK Zrinjski.