Blaž Slišković: Ni u kojem slučaju Krupu ne smijemo potcijenit

slišković press
slišković press
Nazočnim novinarima obratio se šef struke Plemića Blaž Slišković.

"Naravno, trebat ćemo se dobro uznojiti i potruditi da dođemo do pobjede, jer Krupa je, iako je u određenoj krizi, u prošlom kolu protiv Željezničara odigrala kvalitetno i pokazala da može. Ni u kojem slučaju ne smijemo ih potcijeniti i vjerujem da to nećemo ni uraditi", kazao je na početku press konferencije Slišković.

Što se tiče igračkog kadra, Zrinjskog ima dosta problema zbog ozlijeda. Odranije Slišković ne može računati na Nevena Laštru, Semira Pezera, Damira Šovšića, Marka Bencuna i Miloša Aćimovića. Utakmicu protiv Krupe propustit će i dva najbolja igrača Zrinjskog u prošloj i tekućoj sezoni Miloš Filipović i Nemanja Bilbija.

Posljednji na listi povrijeđenih je Dalibor Veselinović, koji je u utakmici protiv Tuzle izašao iz igre nakon svega desetak minuta zbog povrede zadnje lože.

"Što je tu je. Igrat ćemo do pauze s ovim kadrom koji imamo. Nadam se da ćemo do početka priprema svi biti zdravi i da ćemo imati puno širi izbor igrača u rosteru", dodao je Slišković.

"Naravno da je moglo i bolje. Imali smo mi nekih kikseva. Mnogi će reći da nismo osvajali bodove protiv Sarajeva, Željezničara i Širokog, ali smo, za razliku od Željezničara i Širokog, uzimali bodove kod, pod navodnicima, malih ekipa. Prvenstvo se ne dobiva u derbijima, nego na takvim utakmicama koje ne smijete kiksati, a derbiji su uvijek otvoreni i ne možete nikad sa sigurnošću računati na pobjedu", ustvrdio je Slišković. 

Utakmica Zrinjski - Krupa igra se u petak s početkom u 14:00 sati, bez prisustva gledatelja zbog kazne koju je izrekao NS BiH nakon utakmice u Mostaru sa Sarajevom.