VIDEO  Blaž Slišković: Nadam se da će Zrinjski zaigrati i u grupnoj fazi Lige prvaka

slišković

..., Blaž Baka Slišković podigao je svoj prvi trofej u dugoj trenerskoj karijeri. Mnogi mediji u regiji potrčali u Mostar da sa Bakom naprave intervju. Jer Baka je ipak jedna velika legenda, jedan nogometni genije sa ovih naši prostora.

Novinari Aljazeera Balkans dan nakon osvajanja titule prvaka BiH porazgovarali su Sliškovićem o njegovim uspjesima u Zrinjskom, kao i o bližoj, ali i daljoj budućnosti kluba iz grada na Neretvi.

Slišković je u razgovor istaknuo da se nada da će uz malo sreće pri ždrijebi i dobroj volji čelnika kluba moći da preskoći i koju prepreku u Europi. Nada se da će čelnici kluba uspjeti da dogovore ostanak ključnih igrača te da uz još koje pojačanje naprave iskorak u Europi.

Moramo napomenuti da do sada ni jedan bosanskohercegovački nogometni klub u Ligi prvaka nije uspio da napravi neki rezultat vrijedan pažnje.

Slišković je također istaknuo da se nada da će sa Zrinjskim u neko skorije vrijeme uspijeti stići i do grupne faze ovog najvećeg europskog, ali i svjetskog nogometnog natjecanja.

HERCEGOVINA.info