FOTO/VIDEO  Blaž Slišković: Moramo više raditi na realizaciji, jer smo od 12 prilika ubacili 5 golova

press

... za medije na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke HŠK Zrinjski Blaž Slišković i šef struke FK Čelik Kemal Hafizović. Novinarima se prvi obratio trener gostiju koji je u više navrata pohvalio igru i gostoprimstvo, kao i publiku na mostarskom stadionu.

"Vidjeli ste sve. Dogovorili smo se da ih pritisnemo i to smo uradili. Kao da su se ovi u obrani prepali, sami sebi su dali tri gola. Zrinjski je dominirao i zasluženo su na kraju pobijedili. Da smo bili skoncentrisaniji to se ne bi desilo, ali obrana je bila očajna. Kasnije smo samo mogli primiti 10 komada. HŠK Zrinjski se nalazi s pravom na prvom mjestu i vidi se da je ovo veliki klub", izjavio je Hafizović nakon meča.

Nakon Hafizovića obratio se i šef aktualnog prvaka Blaž Slišković.

"Ja sam upozoravao da Čelik može biti neugodan i u to smo se uvjerili nakon pet minuta. Naše greške su nas koštale vodstva od 0:2. Srećom, imali smo raspoložene napadače. Mislim da je zaslužena pobjeda, igrali smo kvaliteno i bez obzira što je bilo 0:2 nakon pet minuta, nije se lako vratiti. Imali smo 12-13 prilika, a dali smo pet golova. Moglo je biti sedam - osam", rekao je Slišković, te tvrdi kako je nezadovoljan realizacijom. "Imali smo 12-13 prilika, dali smo pet golova, a moglo je biti sedam-osam. Nije nam realizacija neka i to moramo popraviti u narednim utakmicama".

Cijelu press konferenciju pogledajte ispod teksta:

HERCEGOVINA.info