Blaž Slišković: Ima za reprezentaciju kvalitetnih igrača Srba i Hrvata

Baka Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Hajduk, Blaž Slišković, Igor Štimac, Hajduk, Blaž Slišković, Hajduk, Baka Slišković, Hajduk, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, NS BIH, Baka Slišković, NK Široki Brijeg, Premijer liga BiH, Blaž Slišković, medina, zinadin zidane, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Branko Grgić, Igor Štimac, Blaž Slišković, namještanje utakmica, Qingdao Jonoon, Blaž Slišković, Blaž Slišković, kina, HŠK Zrinjski, Hajduk, Krunoslav Lovrek, Blaž Slišković, NK Široki Brijeg, Blaž Slišković, Blaž Slišković, HŠK Zrinjski, razvodi, ceca kitić, Blaž Slišković, Blaž Slišković, djed, Blaž Slišković, HNK Hajduk, Hajduk, Blaž Slišković, novi pazar, Blaž Slišković, Miroslav Ćiro Blažević legenda, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Sjeverna Koreja, Blaž Slišković, baka, Blaž Slišković, Split, Mostar, Hajduk, Blaž Slišković, blaž baka slišković, Stadion
Blaž Slišković je, pak, dva puta igrao «majstoricu». Do posljednje sekunde, pogotovo u meču sa Dancima na Koševu, bili je u igri za plasman na Europsko prvenstvo 2004. u Portugalu, piše sarajevski dnevnik ''San''.

I sadašnji kostur reprezentacije prošao je kroz Bakine ruke. Kod njega su, između ostalih debitirali: Spahić, Hasagić, Misimović, Ibričić, Muslimović, pa Berberović i drugi.

''Treba pomoći Sušiću. Nije mu lako. Ćiro je došao kada je sve bilo u raspadu, gore nije moglo biti. Šta god bi uradio, vi bi to veličali. Od Sušića se puno očekuje, jer je preuzeo reprezentaciju koja je igrala u «baražu»'',  kaže za «San» Slišković.

I Sušić je čuvao leđa Baki kad je on kroz "turbulentna vremena" vodio bh. selekciju. Baš kao što sada Baka bodri Papeta. Tako to rade prave veličine.

''Objektivno Safet ima problema sa lijevom stranom. Ne bih eksperimentirao sa Jahićem i drugim igračima koji nisu pravi ljevaci. Do sada je Pape kroz prijateljske utakmice tražio rješenje, ali nije ga našao. Što god da bude u prvoj utakmici, pa i protiv Francuza, nemojte osuđivati i napadati Sušića.Izborniku  nije lako. Ne može preko noći napraviti rezultat. Treba ga pustiti da odradi ciklus do kraja, a onda praviti analize''.

Baka je očekivao da će se neko sjetiti jednog internacionalca.

''Ima za reprezentaciju kvalitetnih igrača Srba i Hrvata, a ne samo Papac i Misimović. Nisu samo Bošnjaci za reprezentaciju. Nažalost, kad već ovako moramo govoriti. Evo, Mladen Bartulović kod mene je debitirao u Hajduku sa sedmnaest godina. Godinama uspješno igra u Ukrajini. Momak je stalno izjavljivao da želi igrati za BiH. Rođen je u Kaknju, ali kod nas je zaboravljen, a bio bi odlično rješenje za lijevi bok. Umjesto iz BiH, dočekao je poziv Slavena Bilića. Šteta! Ima i u Rumuniji golman Grahovac, koji može koristiti ako se pojavi problem sa golmanima. Tamo dobro brani''.


U bh. reprezentaciji je velika «gužva» među ofanzivcima.

''Jasno je da svi ne mogu igrati. Na mogu početi i Misimović i Pjanić i Džeko i Ibričić i Ibišević i Muslimović. Ko će raditi «prljave» poslove, ko oduzimati i donositi lopte. Niko se ne smije buniti ako je na klupi. Pa, čast im je igrati za reprezentaciju. Toga moraju svi biti svjesni'', rekao je Slišković za ''San''.