Blaž Slišković: Da izgubimo svaku, a igramo ovako, ne bih rekao riječi!

HŠK Zrinjski, Ludogorec, Blaž Slišković, Europska liga
...protiv moćnog Ludogoreca odigravši 1:1, no to nije bilo dovoljno da Zrinjski svejedno prođe dalje.

"Vidljiva je razlika u kvaliteti, no mislim da smo trkački parirali većim dijelom utakmice, jer da to nismo radili rezultat bi bio povoljniji za goste. Imali smo dosta smišljenih akcija, ali trebalo je koncentracije. Rezultat nam ne odgovara, ali mislim da je ova utakmica pokazala da momčad može funkcionirati i da je ekipa pokazala volju, a da nismo naivnošću primili gol, možda bi rezultat bio drugačiji", započeo je Baka, piše Goal.com.

"Možemo s optimizmom gledati u budućnost kad pričamo o prvenstvu, vraćaju nam se ozlijeđeni igrači, a potom ćemo vidjeti tko može pomoći. Neki neće ostati, 28 igrača je previše."

Baka je iznenadio uvođenjem Kristijana Stanića u sastav, s obzirom na to da mladić ima tek 17 godina.

"Računao sam na snagu i mladost Stanića umjesto Filipovića, a dečko je odigrao kvalitetno, no premlad je da bi napravio puno više. Neka ima i 17 godina, ako gine, igrat će i umjesto najboljeg strijelca lige, pa ja bih znao uštopati loptu bolje od pola njih. Tko se neće boriti, ne treba igrati za ovaj klub, da izgubimo svaku, a igramo ovako, ne bih rekao riječi!"

Sljedeća utakmica Zrinjskog teški je okršaj sa Sarajevom u gostima, a Baka nije bio oduševljen pitanjem o nadolazećem susretu:

"Nemoj me molim te. Nisam ni prespavao, a ti meni o Sarajevu. Što ću ti sad reći? Čak sam razmišljao što ako prođemo ovo, a Savez zakazao utakmicu za 29. Vidiš ti to, Savez zakazao utakmicu, a još se nije znalo da li prolazimo. Time su pokazali da im je svejedno za sve. Oni zakažu utakmicu kad je Europska liga, pa to nema nigdje", opleo je Baka po nogometnom savezu BiH.