FOTO/VIDEO  Blaž Slišković: Bili smo bolji upravo za ovaj jedan gol

slišković i musemić

... obratili šef struke Plemića Blaž Slišković i šef struke FK Sarajevo Husref Musemić.

"Osjetio se izostanak četvorice standardnih igrača i mislim da je Zrinjski zasluženo pobijedio. Ne znam što bi se dogodilo da je Velkoski realizirao jednu priliku koju smo imali na susretu. Vjerojatno bi bio drugačiji ishod susreta. Čestitke Zrinjskom na zasluženoj pobjedi", kazao je Husref Musemić koji se na kraju osvrnuo na derbi protiv Željezničara u sljedećem kolu:

"Svaka utakmica u Ligi za prvaka je teška, a posebno kada igrate pod pritiskom. Pokušat ćemo se oporaviti koliko je to moguće".

Nakon Musemića novinarima se obratio i šeš struke Plemića Blaž Slišković.

"Mislim da smo upravo za ovaj jedan gol bili, ne bih rekao kvalitetniji, nego agresivniji, odlučniji u nakani da pobijedimo ovu utakmicu. Sarajevo je imalo dvije opasne kontre, jednu u prvom, jednu u drugom poluvremenu. Kada uđete u jedan rizik, morate biti spremni da će vam ekipa kao što je Sarajevo i napraviti kontru. Tako da je to bilo za očekivati, na sreću nisu ih realizirali. Smatram da je derbi protekao u jednoj korektnoj atmosferi, nije bilo nekih 'iskrica'. Ja bih poželio Sarajevu i treneru Musemiću puno sreće u nastavku sezone. Nama predstoje tri teška gostovanja gdje će nam biti podstrek ova pobjeda protiv Sarajeva", istaknuo je trener Zrinjskog Blaž Slišković.