FOTO  Bivši trener Zrinjskog vodi najugodnije iznenađenje kvalifikacija za SP

Stadion HŠK Zrinjski, Ante Miše, Stadion HŠK Zrinjski, Ante Miše, HŠK Zrinjski, Ante Miše, Stadion HŠK Zrinjski, Ante Miše

Nekadašnji trener HŠK Zrinjski i pomoćnik Ante Čačića dok je bio izbornik Hrvatske, ima sjajne rezultate na pomalo egzotičnom mjestu, barem kada je nogomet u pitanju. Riječ je o treneru Anti Miši, koji je od ožujka ove kalendarske godine na poziciji izbornika reprezentacije Turkmenistana.

Nogometni 'liliputanci', ili barem smo tako mislili, igraju odlično pod 52-godišnjim strategom te trenutno drže prvo mjesto svoje kvalifikacijske skupine za plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Kataru 2022. godine, prenosi germanijak.hr.

Turkmenistan ima devet bodova na svom kontu u skupini H i bod te utakmicu više od drugoplasirane Južne Koreje. Jednak broj bodova poput Korejaca imaju i Libanon te Sjeverna Koreja, ali oni imaju jednak broj utakmica poput Turkmenistana.

Ante Miše i njegova selekcija drže sve u svojim rukama za plasman u daljnju fazu, odnosno sljedeću kvalifikacijsku rundu za plasman na Mundijal. Očekuju ih još utakmica na domaćem terenu protiv Libanona te gostovanje kod Sjeverne i Južne Koreje.