Bivši Plemić Stojanović raskinuo ugovor s Hajdukom

Stojanović je stigao u Split na početku sezone, potpisao na godinu plus dvije, no Hajduk se sve teže nosi s podmirivanjem financijskih obaveza prema igračima, pa je namjeravao polivalentnog 28-godišnjaka prodati.

- Imam nekoliko ponuda, najkonkretniji je Belenenses, koji se vraća u prvu portugalsku ligu, no oni ne mogu platiti odštetu. Tamo mogu jedino ako mi Hajduk ne produži ugovor, bez odštete - kazao nam je Stojanović prije mjesec dana.

Hajduk je očito shvatio kako od odštete neće biti ništa, a kako je klupska politika orijentacija na mlade snage s kojima će Tudor pokušati u novoj sezoni, tako je dogovorio sporazumni raskid ugovora sa Stojanovićem. Sad već bivši igrač Hajduka neće ujutro krenuti na pripreme u Sloveniju s ostatkom momčadi, pokušat će pronaći inozemni angažman.

- Već mi je 28 godina i rado bi još jednom pokušao nešto zaraditi. Portugal bi bio idealan jer znam jezik, ligu..., koja je jedna od pet najjačih u Europi, no vjerujem da se mogu nametnuti i na nekom drugom mjestu - rekao je tada Stojanović.

24sata.hr