Bivši nogometaš Zrinjskog Ivan Lendrić potpisao za Lokomotivu!

Pregovarao je s Dinamom, ali se na kraju "parkirao" u kolodvor - "lokosa".

Pisali smo već kako Lendrić traži mjesto pod nogometnim suncem, nakon što je ostao u sjeni na klupi za pričuve belgijskog Zulte Waregema. Napadač rođen 8. kolovoza 1991. godine, dakle danas 22-godišnjak, istančanog smisla za realizaciju, nakon što je prošao sjajnu golgetersku sezonu u mostarskom Zrinjskom, u Hajduku se nije naigrao u proljeće 2012.

Lanjskog ljeta otišao je u Belgiju kroz "rupe u propisima", a Hajduk bio tvrdoglav vjerujući u svoju pravdu, tako da se u Poljudu nisu naplatili niti ono što im je Zulte Waregem u jednom trenutku nudio..Lendrić je stekao pravo nastupa za Zulte Waregem, igrao i onda se uglavnom preselio na klupu zbog čega je postao nezadovoljan.

Čekajući posudbu "negdje u Španjolskoj" što mu je tražio menadžer Mate Jozipović izabrao je opciju koju mu je pronašao, ponudio menadžer Danko Đikić, inače osoba od povjerenja u Dinamu kod Zdravka Mamića, a evo vidimo i kod Božidara Šikića, alfe i omege Lokomotive.

U tom iščekivanju presudila je spremnost Lokomotive (Dinama?) da otkupi Lendrića od Waregema za ništa manje nego 500.000 eura. Pola milijuna?! Nije malo...

Lendrić je potpisao ugovor na pet godina, sigurno da i on prolazi financijski vrlo povoljno, a ima i vremena da se nametne, pet godina u Maksimiru, pardon Kajzerici, tj. Kranjčevićevoj...

Posao je odradio Danko Đikić, dakle, koji je doveo svojedobno u Hajduk Ruben Limu, ali ga je sad premjestio u Dinamo, a u Maksimiru je menadžer od Mamićeva povjerenja, dovevši Tonela, Soudanija, Pinta, Sarea, Limu... I Lendrić je makar upola u tom društvu.

sportske.jutarnji.hr