Bivši igrač Barcelone pojačao hrvatskog prvoligaša

Jeffren
NK Slaven Belupo

Jeffren Isaac Suárez Bermúdez novi je igrač Slaven Belupa. Ofenzivac rođen 20. siječnja 1988. potpisao je ugovor do ljeta 2021. godine, a pravo nastupa imat će već od utakmice s Hajdukom u subotu.

Ponikao je u Školi nogometa Barcelone, a za prvu momčad španjolskog prvaka odigrao je 34 utakmice. U svojoj karijeri branio je i boje portugalskog Sportinga, španjolskog Real Valladolida, belgijskog Eupena, švicarskog Grasshoppersa i ciparskog AEK-a. Upisao je i 30 nastupa za mlade reprezentacije Španjolske te pet nastupa za A vrstu Venecuele.

"Da mi je netko rekao prije 10 godina da ću igerati u Hrvatskoj ne bih mu vjerovao, ali zato je nogomet najbolji sport na svijetu. Nikad ne znaš kakav te izazov čeka i što je pred tobom. Sretan sam što sam potpisao za Slaven Belupo i obećajem da ću svakodnevno davati svoj maksimum.

Trebat će mi nekoliko dana i treninga s momčadi da ‘ulovim konce’ i da se prilagodim, ali znam da će to brzo proći. Trener mi je objasnio što očekuje od mene, a ja znam što mogu najbolje. Radom i odricanjem stizat ćemo do dobrih rezultatam", kazao je Jeffren za službenu stranicu kluba iz Koprivnice.