Bio sam spreman Hajduku oprostiti 120.000 eura, ali su tražili još više

Ni jedna niti druga strana nije ponudila nove prijedloge za izvođenje dodatnih dokaza ili svjedoka, a kako nije postignuta nagodba, najavljeno je da će sutkinja Sanda Petričić najkasnije do kraja godine riješiti ovaj slučaj.

- Bio sam prošle sedmice u Splitu i razgovarao sam sa sadašnjim predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem, ali se nismo uspjeli dogovoriti. Bio sam spreman spustiti potraživanja za 120.000 eura, a oni su tražili da još popustim. Sada čekamo odluku suda, koja bi trebala biti donesena za 15 do 20 dana - kaže Slišković u razgovoru za "Dnevni avaz".

Slišković je vodio Hajduk od kolovoz 2004. do travanj 2005., u vrijeme dok je još bio izbornik BiH. Branko Grgić bio je predsjednik kluba, Igor Štimac sportski direktor, a Fredi Fiorentini direktor.

Smijenjen je nakon remija s Rijekom na Poljudu 9. travanj 2005., i to u trenutku kada je Hajduk bio prvi u Prvoj hrvatskoj ligi. Prema potpisanom ugovoru, Baka je trebao zarađivati 90.000 eura godišnje, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Igor Štimac je nakon otkaza preuzeo Hajduk, koji je već jednom nogom bio prvak Hrvatske.