Bilić: Na Euru ćemo biti spremni

Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Slaven Bilić, danijel pranjić, vatreni Hrvatska, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, hrvtaska vatreni, Slaven Bilić, Hrvatska vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Hrvatska vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Slaven Bilić
"Slično nam se dogodilo i prije četiri godine kada smo u Splitu u pripremnoj utakmici izgubili protiv Nizozemske. U svibnju nas očekuju tri tjedna priprema i ne sumnjam da ćemo na europskom prvenstvu biti taktički i tjeslesno, a pogotovo psihološki spremni za nastup", rekao je Bilić.

Hrvatski izbornik potvrdio je da se kod Vedrana Ćorluke radi o istegnuću zadnje lože, a po Bilićevom mišljenju, on bi za desetak dana trebao biti potpuno spreman za najveće napore.

Upitan za nešto slabije igre vratara Stipe Pletikose i ključnog igrača Luke Modrića, Bilić je odgovorio da je Pletikosa na početku napravio jednu pogrešku, ali da mu još nije počelo prvenstvo te da vjeruje Stipi koji ostaje naš golman 'broj jedan' i ne sumnja da će biti pravi kada bude najpotrebnije na europskom prvenstvu.

To isto važi i za Luku Modrića koji je pred utakmicu protiv Arsenala bio sedam dana bio pod virozom, dodao je izbornik.

Glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić još jednom je opovrgnuo navode novinara da je Ibrahimovič mogao igrati za hrvatsku reprezentaciju da se pravovremeno reagiralo.

"Istina je da mi nismo znali da je jedan od roditelja Hrvat, ali po tadašnjim propisima nismo mogli ništa napraviti jer je Ibahimovič već igrao za švedsku reprezentaciju. Da smo znali na vrijeme sve o njemu, uvjeravam vas da bi napravili sve da zaigra u kockastom dresu", izjavio je Srebrić.

Fena