Bijela fešta večeras u Gabeli s Gudeljom i Torcidom!

Sve će početi u 19 sati, predstavljanjem knjige Ivana Gudelja "Hajdučka priča" autora Blaža Duplančića u hrvatskom domu u Gabeli.

Odmah na početku promocije,  Darko Šutalo Rahan i Željko Mandarić izvest će himnu Torcide Hercegovina, potom će Gudelj i Duplančić ispričati životnu priču Hajdukova igrača koji je na vrhuncu karijere obolio od hepatitisa, a nakon toga  Torcida Gabela uručit će prznanja svima koji su pomogli da se čuje za akcije ove sve brojnije navijačke udruge, i u njima aktivno  sudjelovali.

"Bijela" fešta potom će se nastaviti  uz zabavni program te besplatni grill i piće, u kojem će moći uživati svi posjetitelji.

Kako bi večeras Gabela bila domaćin istinske Hajdukove fešte, pobrinuli se Torcida Gabela na čelu s njezinim predsjednikom Nikicom Peharom, te Živkom Kordom, Vinkom Jurkovićem i Andrijom Buhovcem, ujedno i članovima vodstva premijerligaša GOŠK-a, zatim glavni pokrovitelj načelnik Općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, istinski Hajdukov navijač,  te glavni sponzor, Ivan Kraljević (bivši direktor Hajdukovog marketinga) i njegova obiteljska tvrtka Karliko.

Glavni medijski protomor "bijele"  fešte u Gabeli je Dalmacija News.