FOTO  Bezimeni i CB Vice za 3.mjesto u skupini!

Makarska, malonogometni turnir
2. KOLO - 22.12.2017.
17:00h Bezimeni 2 - 5 Marineta Club
18:00h SS Bagušić/ CB Tropicana 3 - 1 Tuka-taka
19:00h Botanović sladoledi 3 - 2 Konoba Galinac
20:00h Konoba Tomić 6 - 0 CB Vice

U prvom susretu drugog kola Bezimeni su i ovaj put ušli u utakmici "rasutih" misli što je bilo dovoljno Eduardu Fariasu - Duduu, da sa 2 brza pogotka i asistencijom za 3.za Daria Martinovića - Crvenog, već u 9 minuti odvede Marinetu club na 3:0. Do kraja utakmice je bilo samo pitanje sa koliko razlike će susret završit. Tandem Dudu - Crveni je pogađajo po još jednom, a Luka Tomaš i Josip Tomas su ublažili poraz na 2:5. Zadnji susret u skupini između Bezimenih i CB Vice će odlučivati o 3.mjestu i mogućem prolasku u završnicu turnira. Za razliku od njih SS Bagušiš/CB Tropicana je na sve muke savladala odlično discipliniranu ekipu Tuka take. Kada se tako dobroj ekipi pridruži najraspoloženiji vratar dana Pave Beroš na vratima - problemi su još i već. Nitko više nije brojio prilike, vratnice, obrane, promašene prilike SS Bagušić/CB Tropicane, kada je Saša Zvizdić iz jedne polu prilike u 17.min kod rezultata 1:1, vratara Borisa Bačka poslao u jednu stranu, loptu u drugu i - vratnica! Nakon toga se rezultat i igra prelomila u korist "crnih". Ante Serdarušić sa dva pogotka za konačnih 3:1.
Preslikanu utakmicu smo gledali svega nekoliko minuta nakon. Botanović sladoledi protiv Konobe Galinac. Dugo su Splićani lomili ekipu iz Brela, ali jednostavno lopta neće u gol - 0:0 poluvrijeme! Marin Koštić početkom drugog dijela "otvara" Konobu sa dva brza pogotka i kada su svi mislili da je to to - Josip Kristić iz lijevog kupa neobranjivo pogađa malu mrižicu za 2:1. Samo par sekundi nakon isti igrač agresivnošću tjera vratara Botanovića na ispucanaje, lopta ga pogađa u glavu i 2:2 Koštić - Kristić 2:2! Breljani su se odlučili na čvrstu obranu do kraja, ali ipak nisu izdržali. Kobna je bila 28.minuta kada opet Koštić pogađa za konačnih Koštić -Kristić 3:2 !!
Konoba Tomić vs. CB Vice - odlična muška, tvrda utakmica u kojoj su se na kraju pokazali "najslabijom karikom" dvojac u crnom. Fizičko spremnija ekipa Konobe Tomić je u svome stilu zaigrala od prve minute, međutim CB Vice se baš i nije slaga s tim. Raspoloženi Marin Škrabić na vratima CB Vice je držao utakmicu u egalu. Iako su gubili sa 2:0, nisu se predavali. U tako tvrdoj utakmici , jedan sudački previd, gdje su igraći stali protivnici zapucali - 3:0. Nakon toga je pri jednom duelu na sredini terena došlo do naguravanje gdje je su neki igraći "požutili" dok je Mrčela morao ranije pod tuš. Na kraju rezultat 6:0 za Konobu Tomić, a CB Vice na popravi kod ekipe Bezimeni za 3.mjesto na tablici i mogući prolaz u završnicu!


NAJAVA:
2. KOLO - 23.12.2017.
17:00h Kingtrade v Ploče
18:00h Veselko Mata v Binvest
19:00h Pivo u boci v Blato na Cetini
20:00h Tolo Trade v Agrohortus