BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 22,22

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

BOSNA I HERCEGOVINA - RUMUNIJA: 1 = 2,15

ARMENIJA - RUSIJA: 2 = 1,45

WALES - ENGLESKA: 2 = 1,30

GRUZIJA - HRVATSKA: 2 = 1,55

PORTUGAL - ČILE: 1 = 1,65

CIPAR - ISLAND: 1 = 1,95

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 22,22.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 222,20 eura.

BOSNA I HERCEGOVINA - RUMUNIJA: 1 = 2,15

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će po treći put u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo odmjeriti snage sa Rumunjskom. U oba prethodna susreta, koja su se igrala u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2004. godine u Portugalu slavili su Rumunji, a za nadati se da će Zmajevi prekinuti neugodnu tradiciju i uzeti tri boda.

ARMENIJA - RUSIJA: 2 = 1,45

Dick Advocaat dobio je zadaću vratiti rusku reprezentaciju na veliku smotru nakon što je Hiddink doživio poraz u doigravanju za Južnu Afriku. Bolji su bili Slovenci. Skupina po imenima ne izgleda loše i Nizozemac bi trebao odvesti Zbornaju u susjedstvo na Euro, a pobjeda u Armeniji odavno je ukalkulirana. Rusi su do sada ostvarili sve tri pobjede na gostovanjima, ali moraju biti oprezni zbog činjenice da su njihovi domaćini slomili Slovake, koji su, pak, slavili u Moskvi. Ipak, sve je na strani Rusa, kvaliteta, ime, čak i autoritet koji nose još iz zajedničke države.

WALES - ENGLESKA: 2 = 1,30

Ne, ni Fabio Capello nema moć dovesti Englesku na vrh. Previše je tu limitiranosti, uzrokovanih brojnim strancima koji su preuzeli glavne uloge u klubovima. Teško će se nešto u budućnosti promijeniti, bit će Engleska uvijek pri vrhu kada se budu slagali favoriti, međutim, teško će da će se ponoviti 1966. kada su bili svjetski prvaci. Ipak, jedno je sigurno, Tri lava najbolji su na Otoku, a to će potvrditi i u Cardiffu.

GRUZIJA - HRVATSKA: 2 = 1,55

Iako iz Vatrenih redova dopire glas da bi bod u Tbilisiju bio dobar, nekako sumnjamo u to. Mislimo da je Hrvatska jača i to dosta jača, te da bi u svakom slučaju trebala nanijeti prvi poraz domaćinu nakon godine dana. Svi igrači su spremni, izostaje samo Eduardo, ali napada predvode raspucani Jelavić i Petrić, uz kreaciju trojca Rakitić - Modrić - Kranjčar to bi trebalo biti dovoljno za borbe, ali kvalitetom limitirane Gruzijce.

PORTUGAL - ČILE: 1 = 1,65

Carlos Queiroz morao je odstupiti nakon što je Portugal loše otvorio kvalifikacije za Euro, nevjerojatnih 4:4 s Ciprom i poraz od Norveške bio je previše za bivšeg trenera Reala. Novi izbornik je Paulo Bento koji je upisao veliki skalp, pobjedu 4:0 nad aktualnim svjetskim i europskim prvacima Španjolskom. Kvalifikacije nastavljaju u lipnju, a sada dočekuju Čile u prijateljskom srazu kojeg bi po svim parametrima trebali dobiti i tako potvrditi da je ipak bio problem u izborniku, a ne igračima.

CIPAR - ISLAND: 1 = 1,95

Ciprani su odlično otvorili kvalifikacije uzeli su bod u Portugalu, no onda su doživjeli dva poraza koji su ih vratili u realnost, a to je da veliko natjecanje neće vidjeti. Međutim, sraz s Islandom trebali bi dobiti, sjevernjaci su neugodni na svom otoku, ali kada odu s njega gube na samopouzdanju. Ciprani su neugodni i doma i vani, međutim, nedostaje im trunčica kvalitete da bi bili reprezentacija koja će zaigrati na velikom natjecanju. Pobjeda domaćih, uz više golova, realna je opcija.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!