BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 20,27

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

VALENCIENNES - LYON: 2 = 1,95

CATANIA - MILAN: 2 = 1,60

INTER MILAN - PALERMO: 1 = 1,55

WERDER BREMEN - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,70

BORUSSIA (M) - LEVERKUSEN: 2 = 1,95

HERCULES - BARCELONA: 2 = 1,15

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 20,27.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 202,70 eura.

VALENCIENNES - LYON: 2 = 1,95

Zahuktali su se Lavovi. Kritike s početka sezone jenjavaju, Lyon se probudio i krenuo hitati prema liderima prvenstva. S Lovrenom kao standardnim članom udarne jedanaestorice (premda se pojavila vijest o zainteresiranosti Fenerbahčea za njegove usluge), Lyon u Velenciennesu, ako je pravi, nema adekvatnog takmaca. Tek osrednju momčad protiv koje može produžiti svoj vrlo dobar niz.

CATANIA - MILAN: 2 = 1,60

Ovisnost o Ibrahimoviću dvosjekli je mač za Milan od početka sezone. A još kad se dogodi lagani pad forme kakav svaka momčad doživi barem jednom tijekom sezone... Pratnja se sve više primiče donedavno neupitnom lideru. I to je dovoljno za brige. A kako je u toj pratnji sve istaknutiji moćni prvak Inter, Milanove brige prerastaju u strah. Koji bi trebao biti dovoljan motiv da se kod Catanije, unatoč lošoj formi, demonstrira razlika u klasi. Milan je u lošoj fazi, ali i takav bi morao uzeti sva tri boda.

INTER MILAN - PALERMO: 1 = 1,55

Dolaskom Leonarda na čelo struke Inter je postao squadra čije se utakmice gledaju s guštom, neovisno o navijačkom opredjeljenju. Svjetski, europski i talijanski prvaci puni su velemajstora koje Leonardo pušta da igraju - za gol više! A kako im u ovom kolu na Meazzu dolazi Pastore i ostali sicilijanski znalci, Inter vs. Palermo trebao bi biti bombon od utakmice. Od smjene trenera Inter je najučinkovitija momčad Serie A. Obrana mu (bez Samuela) nije neodoljiva, ali Interov napad je - vatromet. Jedinica.

WERDER BREMEN - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,70

Trener Bavaraca Louis van Gaal izjavio je nakon remija u Wolfsburgu kako je za njegovu momčad naslov prvaka definitivno nedostižan jer je Borussijina bodovna prednost prevelika. Bayern će do kraja prvenstva nastojati osigurati drugu poziciju koja donosi izravni plasman u Ligu prvaka. U tom planu jednom od najnezgodnijih prepreka čini se gostovanje u Bremenu, ali Werder je u ovom trenutku znatno slabiji nego prijašnjih sezona. Kvaliteta je na strani Bayerna koji već više od četiri godine ne zna za poraz na Weseru. 

VFB STUTTGART - FREIBURG: 1 = 1,55

Švabe nastoje pobjeći s dna ljestvice, stoga im je ova utakmica od izuzetne važnosti. Freiburg je svakako jedno od najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela njemačkog prvenstva, ali u Stuttgartu će biti bez ozlijeđenog Cissea, najefikasnijeg napadača bez kojeg ipak nisu toliko opasni. Ako je u gradu Mercedesa pao odlični Mainz, onda može i Freiburg.

HERCULES - BARCELONA: 2 = 1,15

Čista dvojka. Barcelona je za Hercules, momčad s drugog planeta, i nikakvim čudom domaćin ne može ovdje izvući pozitivan rezultat. Istina, David Trezeguet i Nelson Valdez spremni su zaprijetiti i najvećima, no, motivacija Katalonaca neće biti upitna. Herculesu treba uzvratiti za poraz na Camp Nouu, a novom pobjedom Barcelona želi zadržati pristojan razmak od madridskog Reala.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!