BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 16,42

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 16,42

U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude betadria.com internet kladionice.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ARSENAL - WEST HAM: 1 = 1,25

AUXERRE - LE MANS: 1 = 1,55

RIJEKA - ŠIBENIK: 1 = 1,90

MILAN - NAPOLI: 1 = 1,60

WOLFSBURG - HERTHA: 1 = 1,50

ZARAGOZA - BARCELONA: 2 = 1,30

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 16,42.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 164,20 eura.

ARSENAL - WEST HAM: 1 = 1,25

Poprilična euforija je zavladala u Arsenalu nakon ulaska u četvrtfinale Lige prvaka, a i u prvenstvu Topnici još nisu otpisani u utrci za najvišim postoljem. Jest da im ozljede i non stop igranje ne idu na ruku, ali West Ham nije momčad pred kojojm bi se drhtalo već jedno od najvećih razočaranja sezone i menadžer Zola će biti jako sretan ako spasi status premierligaša.

AUXERRE - LE MANS: 1 = 1,55

Kao u jednom trenutku u prvom dijelu prvenstva kada je bio zasjeo na prvo mjesto, tako je Auxerre nakon velikog trijumfa u Bordeauxu u zaostaloj utakmici došao u zonu Lige prvaka. Prije sezone malo tko ga je zamišljao tamo vidjeti, ali dobije li Le Mans, Auxerre ostaje na najvišim kotama.

RIJEKA - ŠIBENIK: 1 = 1,90

Branko Karačić i njegovi Šibeničani nisu ni u snu očekivali da nakon tri kola proljetnog dijela prvenstva neće imati niti jednu pobjedu. Sva tri sraza zaključili su neodlučeno, od toga dva na svom Šubićevcu. Na Kantridi će to biti dvoboj rivala koji traže puni plijen. Za očekivati je zanimljiv susret, otvoren i neizvjestan. S obzirom da je domaćin, momčad Nenada Gračana ima prednost.

MILAN - NAPOLI: 1 = 1,60

Milan se u Europi raspao. Manchester United totalno je unakazio blistavi Milanov europski image. No, u Serie A slika je drukčija. U redu, za to je zaslužan Interov negativan niz, u najmanju ruku jednako kao Milanova solidna berba bodova, ali činjenica je da su Crveno-crni za petama Crno-plavima. Napolijeva forma je daleko.

WOLFSBURG - HERTHA: 1 = 1,50

I Vukovi i Berlinčani daleko su ispod svoje prošlosezonske razine. Wolfsburg ni blizu borbe za naslov, Hertha ni blizu Europe. Posebno je Hertha u banani. Od početka na začelju. 'Certificirani' fenjeraš. Pa pišemo fiks jedinicu.

ZARAGOZA - BARCELONA: 2 = 1,30

Barcelona polako počinje sličiti na momčad koja je poharala Europu prošle sezone, a na Camp Nou sve je manje i ozlijeđenih igrača. Ipak, veliki problem kod Katalonaca je što su sve momčadi posebno napaljene na igrače Josepa Guardiole, a protiv toga nije lako igrati. Bar ne svakoga vikenda. Ali, ovo je zicer dvojka...

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započni klađenje ovdje