BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 10,32

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

SPLIT - ISTRA 1961: 1 = 1,42

LIVERPOOL - NORWICH: 1 = 1,28

PARIS SG - DIJON: 1 = 1,23

UDINESE - NOVARA: 1 = 1,40

HOFFENHEIM - BORUSSIA (M): 1 = 2,00

VALENCIA - ATHLETIC BILBAO: 1 = 1,50

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 10,32.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 103,20 eura.

SPLIT - ISTRA 1961: 1 = 1,42

Splićani nisu stopostotni na svom terenu, događalo se da u Parku mladeži ne pobijede, uostalom i Slaven Belupo je izvukao remi, no, protiv Puljana bilo bi iznenađenje kad Split ne bi slavio. Oni su momčad s vrha ljestvice, igraju dobar nogomet i imaju iskusne pojedince, a Istra 1961 brine brige kako se održati u Prvoj ligi. Split je prošlu sezonu završio na trećem mjestu, sada se nada i boljem plasmanu.

LIVERPOOL - NORWICH: 1 = 1,28

Liverpool je bio blizu rušenja prvaka Manchester Uniteda, ali ipak nije izdržao, primio je gol u završnici i završilo je 1:1. No, borba traje dalje, Dalglisova momčad mora pobjeđivati ove 'male utakmice' i ostat će u utrci za visok plasman. Od tri debitanta Norwich je zasad pokazao najviše i nije ga nikako za podcijeniti, no, na Anfieldu je ipak teško očekivati nešto više od grčevite obrane i nade u pokoji prekid ili kontru, a to ne mora previše donijeti.

PARIS SG - DIJON: 1 = 1,23

Na četiri dosadašnja gostovanja igrači Dijona postigli su samo dva pogotka, ali i ona su im bila dovoljna za četiri boda. No, teško da se sličnome mogu nadati na gostovanju kod PSG-a, lider je i najbolji domaćin Francuske, nakon kiksa s Lorientom na startu prvenstva zaredali su s četiri domaće pobjede. Vraća im se u sastav Mamadou Sakho koji će dodatno učvrstiti obranu, a Pastore i društvo već će nekako pronaći put do mreže Dijona.

UDINESE - NOVARA: 1 = 1,40

Uz Inter vs. Chievo možda i najveći (zapravo, vjerojatno i veći!) zicer u ovome kolu. Novara se nakon više od pola stoljeća vratila u Serie A, a Udinese igra sjajan nogomet i niže sjajne rezultate. Pitanje je trenutka u kojem će Francescu Guidolinu biti ponuđena klupa nekog od najvećih talijanskih ili europskih klubova. Na Friuliju nema priče. Udinese pobjeđuje, fiks jedan, uostalom, u četvrtak je tu pao i Atletico Madrid koji je sigurno jača momčad od Novare, a koja nije imali niti trunke šanse za povoljan rezultat.

HOFFENHEIM - BORUSSIA (M): 1 = 2,00

Hoffenheim je na svom stadionu u Sinsheimu rušio Borussiju Dortmund i Wolfsburg, a remizirao s također jakim Bayernom. Trener Holger Stanislawski uspješno vodi momčad u kojoj glavnu riječ imaju Nizozemac Babel i Brazilac Firmino, i ekipi iz Mönchengladbacha neće biti lako. Gosti su za razliku od prošle sezone u novom prvenstvu vrlo dobri, sigurno će pružiti dobar otpor pa bi ovo mogla biti tvrda utakmica s malim brojem pogodaka.

VALENCIA - ATHLETIC BILBAO: 1 = 1,50

Valencia bi na Mestalli trebala smoći snage za pobjedu protiv Athletic Bilbaa. Gosti se teško snalaze u paralelnom slalomu (Primera - Europska liga), pa pogled na prvenstvenu ljestvicu i te kako zabrinjava njihove navijače. Ovaj će se ogled gledati i kroz prizmu dvojice napadača, domaćeg Roberta Soldada i gostujućeg Fernanda Llorentea koji su i veliki konkurenti za poziciju u nacionalnoj reprezentaciji (kao partneri Davidu Villi ili Fernandu Torresu).

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Dodali smo tri nove igre u Betadria casino! Logirajte se, pogodite veću ili manju u Pokeru Jacks or better, sakupite 21 u Blackjacku ili odigrajte slot igru Diamond Dreams i osvojite velike dobitke!