Belgijanci bijesni zbog terena na Grbavici: Ovo je bilo neprihvatljivo

Grbavica, belgija, BIH
"Teren je bio ispod svakog nivoa. Dobro smo ušli u meč, imali smo kontrolu nad igrom. Ozljeda Fellainija nas je poremetila i izgubili smo fokus. Pokazali smo potom nevjerovatan karakter i nismo odustali, rekao je izbornik Belgije Roberto Martinez nakon pobjede 4:3 na Grbavici protiv BiH.

"Na tom terenu nije bilo moguće odigrati nikakvu taktiku. Želimo pobjeđivati i dalje i ovo je bio pravi test. postigli smo četiri gola, a mogli smo postići još barem toliko. Obrana je bila dobro postavljena, iako smo napravili određene greške. Teren je bio jako težak i izazovan. Danas je pobijedio timski duh, a ne taktika. Teren i vrijeme su nam dodatno otežali, ali pobjednička želja i posvećenost su nam najbitniji", zaključio je Martinez.

Na loš teren osvrnuo se i Kevin De Bruyne.

"Bio sam zabrinut da ću se ozlijediti. Ovo je bilo neprihvatljivo i ne razumijem kako se moglo igrati na ovakvom travnjaku. Posljednji put sam igrao na ovakvom travnjaku kada sam imao sedam godina."

Džeko: Ovo nema veze s nogometom, da nije žalosno bilo bi smiješno

Pobjedu je vragovima golom u 83. minuti donio Carrasco.

"To je bila teška utakmica, posebno na ovakvom terenu. BiH je igrala na duge lopte, išli su svi naprijed, no to smo i očekivali. Bili smo puno bolji u drugom dijelu, iako smo i u prvom imali 2-3 dobre šanse. Što se tiče moje igre, mislim da sam se dobro snašao na ovoj poziciji, mada bih po potrebi mogao da igram i na drugim mjestima"; rekao je Carrasco.

Goal.com