Bekić: Sreća nam je okrenula leđa

Amer Bekić, HŠK Zrinjski, Amer Bekić, Stadion HŠK Zrinjski
Mladi napadač Plemića smatra da bi Zrinjski ostvario puno bolji rezultat da je prvo poluvrijeme odigrao kao i drugo. Osvrnuo se i na jedno sumnjivu situaciju u šesnaestercu Olimpica, rekavši kako je sudac mogao dosuditi jedanaesterac za Mostarce.

"Teško nam je pao poraz. Da smo prvo poluvrijeme odigrali kao drugo, rezultat bi sigurno bio obrnut, čak možda bi i ubjedljivo slavili, jer Olimpic je šutirao jednom na gol u drugom poluvremenu. Četvrti gol su postigli zbog naše greške. Imali smo svoje šanse, mogli smo povesti, ali tako je u nogometu, bivaš kažnjen ukoliko ne iskoristiš svoje šanse", rekao je Bekić za SportSport.ba.

"Malo je falilo da stignemo zaostatak. Sreća nam je okrenula leđa i sudac nam nije svirao čist penal nad Šunjićem. Možda i nije smio svirati, jer je već ranije dosudio jedan penal koji je napravljen na meni. Ne znam zašto suci, ako npr. ranije budu dosuđena dva penala na utakmici, ne sviraju treći iako ima materijala za to. Ali, šta je tu je", dodao je mladi napadač Plemića.

"Teško nam je. Krivo mi je prvenstveno zbog nas igrača i navijača koji su zaslužili da im poklonimo pobjedu. No, idemo dalje. Mislim da ćemo ova tri izgubljena boda kod kuće negdje nadoknaditi u gostima. Moramo što prije zaboraviti ovaj poraz i okrenuti se sljedećim utakmicama, jer prvenstvo je tek počelo. Idemo na pobjedu u svakoj utakmici i mislim da to možemo, jer imamo zaista dobru ekipu sa dobrim trenerom", kaže Bekić, te dodaje:

"Mislim da se možemo boriti za neko mjesto koje vodi u Europu. Moramo zaboraviti ovo što se dogodilo jučer i izvući pouku iz te utakmice, te porpaviti dojam u narednim susretima. Vratit se možemo i hoćemo ako Bog da".

SportSport.ba