BBB pred derbi: Mi i Torcida imamo zajedničke neprijatelje - nogometnu mafiju

Prema informacijama koje stižu iz tabora BBB-a čini se kako bi čak 2500 njihovih navijača moglo krenuti prema Splitu.
- Nakon brojnih kontakta proteklih dana i molbe koje smo uputili Hajduku upravo smo dobili potvrdu kako nam je odobreno nekih 1470 ulaznica. To je, dakle, sve za onaj kavez gdje smo smješteni na stadionu. Međutim, mogu vam odmah reći kako ćemo mi tražiti dodatnih tisuću ulaznica za Zapad, upravo sam krenuo napisati novi zahtjev i poslati ga Hajduku. Ne znam da li ćemo toliko dobiti, ali valja pokušati jer ono što zasada imamo je malo za sve naše potrebe. Za derbi vlada ogromno zanimanje, telefoni neprestano zvone, upiti pristižu sa svih strana, i to ne samo iz Zagreba, već iz raznih krajeva Hrvatske, ponajviše ih je iz Slavonije, a mnogo zainteresiranih navijača je iz Hercegovine - kazao nam je jučer predsjednik Udruge navijača Dinama Danijel Hrnjak.

Dakle, sigurno je kako će sektor na jugozapadu biti kompletno ispunjen, a ukoliko u Hajduku daju 'zeleno svjetlo' mogli bi 'modri' navijači zauzeti i dio zapadne tribine. Naravno da je tome pridonio prekid bojkota BBB-a za domaće utakmice, na koji su se nakon godine dana odlučili, ali je zanimljivo da je stigao uoči najvažnijega prvenstvenoga okršaja.
- Naša odluka nema veze s utakmicom Hajduka i Dinama. I sva ova naelektrizirana atmosfera koju su proteklih dana stvarali čelnici oba kluba nas ni najmanje ne zanima. Čini se kako se uvijek uoči derbija dodatno podižu tenzije. Očito da to i Hajduku i Dinamu odgovara, valjda je cilj da se proda što više ulaznica, zaradi više novaca. Nas ne zanima podjela na Sjever i Jug, nas ne zanima Torcida. Uostalom, mislim da i mi i Torcida imamo zajedničkoga neprijatelja, a to je nogometna mafija koju treba iskorijeniti - smatra Hrnjak.

izvor. slobodna dalmacija