BBB-i pred odlukom: Krećemo u bojkot Dinamovih utakmica!

Večeras će se u 20 sati sastati sve frakcije navijača Dinama sa sjeverne tribine nakon čega bi trebali krenuti u bojkot utakmica, onih u HNL-u kao i onih u europskim natjecanjima.

'To je neka osnovna zamisao, ali detalje ćemo usuglasiti na sastanku. Možda netko ima neku drugu ideju koju smo spremni poslušati i o njoj raspravljati. Dakako, u obzir ćemo uzimati isključivo legalne metode protesta', otkrio nam je Tomislav Glušić, predsjednik Udruge navijača BBB-a i jedan od viđenijih navijača Dinama. Dakako, razlog je odlazak Velimira Zajeca iz kluba, prenosi dnevnik.hr.

'To je samo kap koja je prelila čašu. Stručna politika je promašena a redovito su treneri ti koji stradavaju. Vrijeme je da onaj tko vodi tu politiku preuzme odgovornost', zaključio je Glušić.

Donosimo vam i priopćenje navijača u cijelosti:

'Udruga navijača Dinama uskoro izlazi sa priopćenjem koje će potpisati Udruga, sve njene podružnice, KN BBB te ostale aktivne ekipe sa dinamovog Sjevera, a kasnije vjerujemo i ostatak navijača i simpatizera dinama.

Priopćenje se odnosi na najnovije događaje u Dinamu, te akcije koje ćemo poduzeti u danima koji slijede. Također Vas molimo za strpljenje dok traju konzultacije u vodstvu grupe, kao i kontaktiranje svih naših pripadnika izvan Zagreba.

Udruga navijača Dinama'